TFP universal

Spotřební materiál do TT tiskáren

Najdete u nás vše potřebné k potisku etiket, visaček či stuh na termo-transferových tiskárnách.

Termo-transferové pásky

Využívána ve všech oblastech průmyslu, obchodu a logistiky. Na termo-transferových tiskárnách je možné pomoci TTR pásek rychle a efektivně dotisknout variabilních data na etikety a další materiály.

Jsme specialisté na termo-transferovou technologii a největší dodavatel TTR pásek v ČR s více jak dvacetiletou tradicí.

TTR pásky pryskyřicové kvality ve speciálních cartridgích do zařízení Gerber Edge, Edge II a Gerber FX.

Vyznačující se bez konkurenční odolností tisku v exteriéru.

Etikety, visačky, speciality, textilní stuhy a další

V našem sortimentu najdete etikety pro jakékoliv využití, od těch základních, až po nádherné grafické či speciální odolné etikety na náročné aplikace.

Mnoho firem dnes svoje zboží značí pouze kartonovou visačkou bez lepidla, dají se vložit do KLT boxů, nebo zavěsit na provázek či drátek, umožnují snadnou a rychlou výměnu.

Opravdové speciality, které jen tak někdo neumí. Například destruktivní, TAMPER či VOID etikety pro ochranu Vašeho výrobku a značky, nádherná metalická loga a hologramy.

Nemusí se ale jednat jen o vysekané etikety či visačky, nabízíme velké množství nylonových a saténových stuh vhodných pro dotisk. 

Najdete u nás také vše potřebné pro údržbu tiskáren v perfektní kondici. Čisticí roztoky, roušky, tyčinky a další.

ODOLNÉ PODLAHOVÉ ZNAČENÍ

Potřebujete vyznačit dopravní trasu, skladovací, nakládkový či vykládkový prostor, označit překážku? Použijte naše odolné podlahové pásky.

Které je určeno do náročných provozů. Je vyrobeno z pevného polykarbonátu s akrylátovým lepidlem a uplatňuje se všude tam, kde není možné použít běžně značení či etikety.